maanantai 30. kesäkuuta 2014

Kauaksi kotoa / part 2

"Porvoon vanha kaupunginosa on ainutlaatuinen. Sokkeloisten katujen ja monenmuotoisten tonttien muodostama mosaiikkimainen asemakaava on keskiajalta.
Monet putiikit ja palvelut sijaitsevat Jokikadun ja Välikadun varrella sekä kirkon ympäristössä, mutta kannattaa poiketa myös loitommalle. Sivukujilla on helppo unohtaa nykymaailman hössötykset ja ihmetellä, mitä aikakautta eletään. Pienet puistoparatiisit ja mietiskelyyn sopivat kivetykset odottavat vierailijaa asutuksen lomassa.
Vanhan Porvoon nykyinen maa-alue on 18 hehtaaria. Kaupunginosassa on 250 asuinrakennusta ja 300 ulko- ja talousrakennusta. Alueella asuu noin 700 asukasta."


 Tiistaina kävimme Selen ja hänen äidinsä kanssa Porvoossa. Kun Sele hoiti asioitaan äidinsä kanssa, minulla oli melkein kaksi tuntia aikaa kierrellä yksin Porvoon vanhassa kaupungissa, joka on mielestäni todella kaunis ja idyllinen.
Keskiviikkona olin Selen kotona sekä illalla kävimme Keravan maauimalassa. Lämpöiset kiitokset koko Selen perheelle! Oli taas mukavaa vierailla luonanne ja haluan vielä kiittää maukkaasta ruuasta! :)

6 kommenttia

  1. upeita kuvia porvoosta! heti muistui kadut mieleen kun olin itsekkin käymässä siellä vähän aikaa sitten :)

    nepparinalle.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Porvoon vanhasta kaupungista ei voi saada kuin kauniita kuvia ;)

      Poista
  2. Kauniita kuvia ehdit ottaa sieltä ja eipä kestä kiittää! ;)

    VastaaPoista
  3. aijaa kävinkin tääl ennemmin :D vähän hienoja kuvia, kauniin näköstä (:

    VastaaPoista