lauantai 7. kesäkuuta 2014

"Nythän tämä on hyvännäköinen!"

Neljän päivän valokuvauskurssi on ohi. Taskussa on nyt hyviä kikkoja ja mukavia muistoja. Eilen kuvataidekoululaiset viimeistelivät omia teoksiaan. Tunnelissa soi erittäin taiteellinen musiikki ja mielestäni kaikilla oli mukavaa. Eilen tunnelilla vieraili myös paikallislehden toimittajia. (Haluaisin mainita, että eräässä alhaalla olevassa kuvassa ei ole paikallislehden toimittaja, vaan siinä on paikallisen kameraseuran jäsen.) Olen vähän pettynyt siihen tulokseen, mikä tänään oli lehdessä. Siihen ei oltu kuvattu taitelijoita, eikä kunnolla taideteoksia. Onneksi yhdessä kuvassa edes näkyi taustalla Fabion hienoa tunnelitaidetta! Koska tunneli on niin iso ja vesisade pilasi suunnitelmiamme, taidekurssilaiset eivät saaneet tunnelia valmiiksi. Ensi kuussa brasilialainen katutaiteilija Fabio Pires tulee takaisin tänne Helsingistä ja kuvataidekoululaiset jatkavat tunnelin maalausta. Teen silloinkin siitä postauksen, jossa näette miten tunneli edistyy, vaikka tämäkin näyttää jo melkein valmiilta. Lopuksi haluaisin kiittää Riikka-Liisaa, Kaita ja Fabiota, että teitte kokemuksemme mahdolliseksi. Meille kaikille jäi varmasti ihania muistoja :)Mitä mieltä olette aikaansaannoksista?
Ainakin ohikulkijoilta saimme hyvää palautetta ;)

16 kommenttia

 1. Hyvältä näyttää tosiaan! Ja mukavalta :) Ja niinkuin kirjoititkin niin varmasti jää hyviä muistoja tuommoisesta !

  VastaaPoista
 2. Eikää ihan ylimagee!! katoin ihan lumoutuneena näitä kuvia! :D

  http://riikaneleganssi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ei vitsi mitä teoksia! Tosi hienoja! 8)

  http://neasstory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Onpa hienoja maalauksia!

  http://planeettammetulevaisuus.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihan mahtavia kuvia ja maalauksia!! Osaisinpa itekki! :) Ainoo "kritiikki" mun mielestä on nää tähdet tässä hiirijutussa :) Häiritsee hiukan kun yrittää liikutella. Muuten tosi nätti ulkoasu ja blogi yleensä!

  http://livin-thedream.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Joo, kiitti kun mainitsit tähdistä. Minun on pitänytkin ottaa ne pois, mutta se on jäänyt tekemättä ;)

   Poista
 6. Oottepa upeita kuvia väsänny, vau! :) Sulla on muutenkin mielenkiintoinen blogi<3

  http://lemondeselonleni.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Minäkin pääsin kuvaan, olen tuo puna asuinen SOL työntekijä joka on matkalla junaa siivoamaan. Kottikärryissä on rento mies joka vain hymyili. Samalla minä ihailen tekemiänne kuvia tunnelissa. Ne ovat upeita ja tuovat piristystä työmatkalleni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kivasta kommentista! Halusin ikuistaa tämän mukavan hetken...

   Poista
 8. OOO ihania teoksia! Muutenkin tosi jees blogi! :)

  VastaaPoista