sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Nam nam...

Keskiviikkona mulla oli ne pitkään odotetut synttärit. Vietimme niitä rennosti kotona ja kävimme mummon kanssa syömässä. Äiti teki minulle herkullisen synttärikakun ja se oli kesän eka mansikkakakku. Tiistaina vietin kaverisynttäreitä Juulin kanssa. Meillä oli mukavaa, kun pyöräilimme kaupungin toiselle puolelle ja ihailimme rantamaisemia. Perjantaina taas lähdettiin mun viiden kaverin kanssa minigolffaamaan. Meillä oli siisti piknikki ja kävimme vielä kaupassa ostamassa amppari mehujätskit. Jäimme vielä osan porukan kanssa lopuksi torille chillailemaan. Sille päivälle oli luvattu sadetta ja jopa ukkosta, mutta meidän onneksemme ei satanut tipan tippaa ja aurinko paistoi lämpimästi.
Eilen kävimme mummon luona. Hän paistoi muurinpohjalettuja ja iskä leikkasi hänen nurmensa. Letut maistuivat tosi hyville uusien mansikoiden kanssa. Mummolassa kasvaa paljon ihanan näköisiä kukkia, joita on kivaa kuvailla.

6 kommenttia

  1. Suloisia kuvia :3
    Ja vielä kerran paljon onnea 13-vuotiaalle! Kuinkakohan mones toivotus minulta... viis siitä :D

    VastaaPoista
  2. Tosi kivoja kuvia! :-) http://laura-pauliina.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Oon ollut lähes koko kesän reissussa, ja tää sun blogi sai mut kaipaa suomen kesää! Kesä metsät, uimarannat, letut, mansikat ja herneet!!!<3 Hitto, kesä on Suomen parasta aikaa ja se hohkaa sun blogistas, ihanan kesäinen!
    http://sillysali.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahahaa... Piristit päivääni <3 Kiitos!!

      Poista