tiistai 14. lokakuuta 2014

Autumn HOLIDAY!

5-IMG_0950 4-IMG_0946 2-IMG_0924 3-IMG_0935 1-IMG_0957_1 7-IMG_0962 6-IMG_0961 Heipsan! Ihanaa! Loma! On tosi mukavaa vaan olla ja viettää aikaa esim. kavereiden kanssa. Viikonloppuna Anni oli meillä yötä ja meillä oli tosi hauskaa. Touhusimme kaikenlaista, kuten kävimme kuvailemassa, saunoimme ja katsoimme Putouksen, tottakai. Valvoimme pitkään jutustellen pikku tunneille asti...

Syksyiset, sumuiset päivät ovat itse asiassa tosi hienoja. Vastarannalle ei näy ja se tuo jännän mystisen tunnelman. Syksy on kynttilöiden polttamisen kulta-aikaa. Muutenkin syksy on ihan mukavaa aikaa. Ilmat viilenevät. Tosin siihen tarvitaan pientä totuttelua, mutta on se ihan okei. Täällä on jo satanut lunta pariin otteeseen, mutta se on lähtenyt veke sen siliän tien. Niin sanottu ensilumi tuli viime vuotta aikaisemmin, siistii... Nimittäin viime vuonna ensilumi tuli meille "vasta" syysloman aikana.

Kävimme tänään Emmin ja Jennyn kanssa kaupungilla. Oli kyllä tosi kivaa. Huomenna olisi tarkoitus lähteä Kuopioon. Ihan tällaista normaalia loma-arkea. Tykkään!

Ne joilla loma on, rentoutukaa ja nauttikaa lomasta! Niin ainakin minä teen ;)

20 kommenttia

  1. Tosi kivoja kuvia tykkään myöskin tästä ulkoasusta :)

    http://elamaonharhaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Hyvin panostettu ulkoasu ja hyvälaatuiset kuvat plussaa! Kuvat saisivat olla kuitenkin ihan vähän pienempiä! Ulkoasusta huomaa että on käytetty aikaa, ja kuvat huolella edtoituja :)

    VastaaPoista
  3. Olet kyllä hyvä kuvaamaan! :---) Plussaa siitä, että kuvia on juuri sopiva määrä. Täällä syysloma alkaa ensi viikolla! D:

    http://shiftingthegear.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emma! Voi, sinulla on loma vielä edessä päin ;) Rentouttavaa lomaa...

      Poista
  4. samaa mieltä sun kanssa, sumuiset päivät on ihanan mystisiä ja kynttilöitä poltellaan täälläkin päässä ihan urakalla!:)
    http://chocolateye.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. Upeita nämä kaksi vikaa kuvaa! :--)

    Www.blankmaiju.blogspot.fi

    VastaaPoista
  6. Ihana tuo viimeinen kuva! Aivan upea! :)

    http://sinissofia.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  7. ihania noi kuvat<3 :3

    jessicahenna.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Todella mahtava tuo viimeinen otos!

    VastaaPoista