sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Pakkanen paukkuu

4-IMG_2084-5 2-IMG_2038-3 1-IMG_2027-1 3-IMG_2064-4 5-IMG_2091-6 Heii! Sain vihdoinkin tehtyä uuden profiilikuvan, jes! Kävimme äidin kanssa räpsimässä, kun Heidi oli kavereidensa luona synttäreillä. Oli muuten petollisen kylmä ilma. Pakkasta oli n. 18 astetta, joka ei oikeastaan tunnu enää missään, mutta tuuli sen sijaan oli hyytävän kylmä. Siinä posket ja nenänpää menivät kylmiksi, vaikka ulkona olisi ollut vain vähän aikaa. Onneksi ensi viikoksi pitäisi lauhtua... Leivoimme eilen tiikerikakun ja marjapiirakan. Ai että tuli hyvää! En ollut koskaan ennen tehnyt tiikerikakkua, joten oli kiva kokeilla jotain uutta.
Eräs hyvä puoli tässä yläkoulussa olemisessa on, että lukujärjestys vaihtuu joulun jälkeen. Saimme torstaina uudet lukkarit ja aloitamme sen tahtiin huomisesta alkaen. Olen aika helpottunut, että tällä kertaa minulla on vain kaksi kasiin menoa. Saa nukkua pidempään, eikä väsytä koulun penkillä niin paljon. Toki pidempiä päiviä tulee olemaan, mutta ei se nyt niin paljon haittaa, kun on mukava ilmapiiri ja ihania ystäviä seurana. 

8 kommenttia

  1. Kivoja kuvia ja hieno ulkoasu!:-)

    VastaaPoista
  2. Tosi upea banneri! :) Blogin leveys tosin vähä liikaa mun normi läppärille, ei oikeen istu näyttöön :/
    Mut muuten kyllä tykästyin tosi paljon tähän ihanaan ulkoasuun johon on nähty paljon vaivaa! :)

    http://hennankengissa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Ihan jees blogi, en ois uskonu et oot noinkin nuori. Ulkoasu on mun makuun vähän liian leveä mut muuten aika bueno! :)

    VastaaPoista
  4. oi, sait uuden lukijan! :-) oon samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa ulkoasun koosta, mut toisaalta, kuvat on niin hyvälaatusia et ei mitään väliä vaikka blogi olis kymmenmetrinen!

    http://ilonasusanna.blogspot.fi/

    VastaaPoista