perjantai 10. kesäkuuta 2016

Viime aikoina olen...

_MG_4821 
… ollut TET-harjoittelussa päiväkodissa. Oli muuten ihan mahtava kokemus. Lapset olivat todella suloisia ja he ottivat minut heti mukaan leikkeihinsä ja muuhun toimintaan. Olin pienempien puolella, jossa oli hieman yli kymmenen 3-5 vuotiasta. Leikin ja pelailin heidän kanssaan. Autoin pukeutumisessa ja päiväunilla nukuttamisessa. Ihaninta oli se, kun viikon päätteeksi lapset eivät olisi halunneet minun lähtevän ja kolme tyttöä piirsi minulle ihanat läksiäispiirustukset. Miten suloista! Minulle jäi siltä ajalta pelkästään ihania muistoja. 

_MG_4819 
… käynyt Särkänniemen huvipuistossa Heidin kanssa. En ole käynyt missään huvipuistossa hurvittelemassa kolmeen neljään vuoteen (jos siis pientä Tivoli Sariolaa ei lasketa), joten oli todella mukavaa lähteä hurvittelemaan oman siskoni kanssa. Reissun järjesti nuorisotoimi. Minusta on aina ihanaa lähteä pikkusiskoni kanssa hieman kauemmas kahdestaan ja viettää yhdessä laatuaikaa. 

_MG_4841 
… saanut uuden kameran. Pitkän odottelun jälkeen vihdoinkin se tuli perille tänne Suomeen asti. Odotin monia kuukausia, mutta odotus palkittiin. Teen luultavasti lähiaikona postauksen, jossa vertailen vanhaa ja uutta kameraa keskenään. Huh, onneksi kamera ehti tulla ennen kesän ensimmäisiä rippivalokuvauskeikkojani!

_MG_4788 
… saanut tiedon, että minut on valittu kesätöihin. Kävin huhtikuun alussa S-ryhmän haastattelussa ja sain tiedon kuun lopussa, että minut on valittu monen tuhannen joukosta kahdeksi viikoksi Tutustu ja tienaa harjoitteluun Prismaan. Työt alkavat maanantaina ja olen kyllä todella innoissani. Hain jo Prismaan viime vuonna, mutta tällä kertaa onnisti. Jänskää! Olin puolitoista vuotta sitten Prismassa taksvärkissä, mutta silloin pääsin vain siivoamaan ja järjestelemään hyllyjä. Luultavasti nyt saan tehdä monipuolisemmin töitä...

_MG_4815 
... nauttinut alkukesän hyvistä ilmoista. Ihanaa kun on jo ollut niin lämmintä ja aurinko on paistanut välillä täydeltä terältäkin. Aurinkolasit, kirja ja juomista, siinä kaikki mitä alkukesän lämpiminä päivinä halusin. Hiukset ylös ja jokin näpsäkkä mekko niin avot! Olen viettänyt paljon aikaa ja paistatellut päivää minulle uudessa aurinkotuolissa. Se ei kuitenkaan ole mikään uusi, yli 16-vuotta vanha, mutta todella mukava pehmeydeltään ja ulkomuodoltaan. Saimme vihdoin tänä keväänä aikaiseksi hakea se tuolta vintiltä piiiiiiitkiltä talviunilta!

_MG_4779 
Mitäs te olette touhunneet?

3 kommenttia

  1. ompa nättejä kuvia! ja kuulosti tosi kivalta tuo tet- harjoittelu päiväkodissa :)! pienet lapset osaa kyllä olla ihania ♥

    VastaaPoista
  2. TET-harjoittelut on kyllä niin huikea tilaisuus päästä tekemään kaikkea mielenkiintoista ja näkemään erilaisia työpaikkoja! <3 Onnea hurjan paljon tuosta harjoittelupaikasta! Ite tein aikoinani Tutustu ja tienaa -harjoittelun kotipaikkakuntani Salessa ja ne oli hurjan hauskat kaks viikkoa! Toivottavasti sullakin on mukavaa Prismassa! :)

    http://unelmannuppuja.blogspot.fi

    VastaaPoista
  3. Ihana postaus :)

    http://unelmiaan.blogspot.fi

    VastaaPoista