maanantai 8. heinäkuuta 2013

The flowers and their inhabitants...

Kävimme eilen mummolassa. Lauantaina mummolaan mennyt Iren perhe oli myös siellä. Mummon kaverikin oli päivää paistattelemassa meidän kanssamme. Mummo oli paistanut lettuja. Myöhemmin saimme Heden kanssa (kun Ire oli lähtenyt ajelemaan jo kotia päin) kinuskijäätelöä. Ilma oli ihanan lämmin ja välillä ei tuullut yhtään. Tuntui, kun mikään ei liikkuisi. Silloin oli kylmä Cokis tarpeeseen. Äiti laittoi minulle ja Hedelle hiukset kiinni. Minä näytin ihan pandalle :3

Mummolan jälkeen kävimme uimassa läheisellä uimarannalla. Siellä oli hyppytornit ja kaikki, mutta jätin ne tällä kertaa väliin. Vesi oli aika kylmää, kun on satanut ja tuullut viime aikoina niin paljon. Rannan vieressä oli oikein sille rannalle omistettu jäätelökiosti. Ostimme sieltä tötteröt. Otin minttu-suklaan, joka maistui mukavan kesäiselle.

P.S. Terveisiä Viuhtille... Jos katsot yllä olevaa kuvaa oikein tarkasti, saatat hahmottaa bestiksesi, hänen siskonsa ja mummonsa. Kaimani ja bestiksesi olivat oikeita vesipetoja ja hyppymestareita kylmästä vedestä huolimatta. Terkkuja heillekin ;)

7 kommenttia