torstai 1. elokuuta 2013

Pikku Tipe :)

Viime viikolla meidän pihalla oli pikkuinen lintu. Se oli todella pieni ja väsynyt. Se ei jaksanyt lentää karkuun, vaan simahti siihen meidän eteen. Se oli koko päivän meidän kukkapenkin vieressä. Me nimesimme sen Tipeksi, koska Tipi tai joku muu olisi ollut mielestämme liian tavallinen nimi sille.Tarjosimme sille vettä, mutta se ei juonut sitä, vaan meni läheiselle lätäkölle hörppimään vettä. Vaikka olimme vain parin sentin päässä Tipestä, se ei välittänyt siitä yhtään, se luotti meihin. Sitten lähdimme kylään ja kun tulimme kotiin, se oli poissa.
Seuraavana päivänä, kun ystäväperheemme (eli Jullen ja MaPen perhe) olivat meillä kylässä, löysimme sulkia meidän pihalta, mutta iskä sanoi, että ne ovat isommat mitä Tipellä oli. Eli Tipe saattaa piipertää vielä tuolla jossain...
 
Julle ja MaPe perheeneen olivat siis meillä kylässä ja me vietimme kesäiltaa tosi lämpimässä säässä. Me lapset saunoimme, uimme, pelasimme pleikkaria ja veitsenpyöritystä ja pidimme hauskaa.
 
Kävimme tiistaina Tahkolla. (Kaksi seuraavaa kuvaa ovat siltä reissulta.) En ole käynyt siellä piiiitkiin aikoihin. Maisemat olivat tosi hienoja. Kävimme kiipeämässä tuota rinnettäkin ja se oli tosi jyrkkä. Tuo yksi kuva vääristää, sillä todellisuudessa rinne oli paljon jyrkempi. Tuo pieni piste alhaalla olen muuten minä, joka on jo kavunnut rinteen kaatumatta alas ;)
 

6 kommenttia

  1. Meille on käyny sammalla lailla että eläin on niin sanotusti "leimautunut" mutta se tapahtu vaan oravanpoikasen kanssa :)

    http://nepppun.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonnossa tapahtuu ja sattuu kaikenlaista ;)

      Poista
  2. Ihania kuvia! Ja hauska nähdä Tahko kesällä kun olen ollut siellä vain talvella. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :)
      Ja niinhän ne rinteet on aika kivan näköisiä kesälläkin ;)

      Poista
  3. ++ toi Tipe on ihan sika SÖPÖ!!

    VastaaPoista