sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Movie Day


Meidän perheellä on pääsiäislomalla jokaisella sellainen päivä, että saa valita yhden päivän, jolloin vietämme hänen päiväänsä. Valitsin sunnuntain eli tämän päivän. Tänä päivänä siis tehdään niin, miten minä sanon, eli olen vähän kuin kingi. Kävimme Heden kanssa kaupungissa pyörillä. Siinä samalla pyörähdimme elokuvissa katsomassa Rio 2:sen. Se oli muuten tosi hyvä, vieläpä 3D:nä. Suosittelen! Elokuvan jälkeen kävimme kesän ensimmäisillä pehmiksillä torilla. Ne olivat yllättävän hyviä pitkästä aikaa. Kaikki ihmiset olivat jossain, eikä melkein ketään näkynyt. Suurimpia ruuhkia ei siis ollut.

Ah! Huomasimme pois tullessa kevään ensimmäiset kukkaset, leskenlehdet! Ihanaa! Ulkona on  jo ihan hirveän lämmintä. Tarkenee olla jo lyhythihaisella. Mites teillä, onko siellä päin jo t-paitakeli?

12 kommenttia

  1. Näyttääpä jo kesäiseltä! :) Ehkä se vihreys saapuu pian tännekin :)

    http://stayclassywithk.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luonto jaksaa yllättää joka vuosi, joten kesä tulee varmasti jokaiselle
      ennemmin tai myöhemmin ;)

      Poista
  2. Meilläkin on täällä ihan t-paitakeli, pääsiäinen yllätti säällään... Soijaa pukkaa kun aurinko porottaa niin kirkkaasti! :D
    Ihana kuva tuo viimeinen :)

    VastaaPoista
  3. Niin meilläkin on t-paitakeli. Ihanan kesäisiä kuvia nuo kaikki!♥

    VastaaPoista
  4. Ompas kivan kuuloisia tuollaiset päivät, että saa päättää mitä tehdä :-) Ja ite meen vielä toppi+nahkatakki yhdistelmällä, mutta eiköhän tuolla pian tarkene ilman sitä takkiakin! :-)

    VastaaPoista
  5. Kivat kengät ja kauniskin oot :)

    VastaaPoista
  6. Onpas kaunis asu, tykkäilen myös kovasti sun hiuksista! :3

    ❤: Lotta / My Happybubble

    VastaaPoista