maanantai 21. huhtikuuta 2014

Mummo + Kinderit = happy & nam

Tässä sitä nyt sitten taas ollaan... Koulu jatkuu huomenna eikä yhtään huvittaisi mennä. Nämä neljä rentouttavaa vapaapäivää oli kyllä todella tarpeen. Mutta onneksi enää reilu kuukausi kesälomaan! Kävimme tänään koko perheen voimin mummolassa mummoa ja hänen ystäväänsä moikkaamassa. Siellä kasvoi jo mummon kukkapenkissä hienoja kukkasia, vaikka hän asuukin pohjoisemmassa. Mummo teki hyvää ruokaa ja ulkoilimme Heden kanssa. Virvoimme mummolle ja saimme kumpikin Heden kanssa kolme Kinder-suklaamunaa. Tänään oli oikein herkkupäivä ;) Tällä hetkellä tuolla meidän olohuoneessa on menossa jääkiekon kisakatsomo. Myös mummo ja hänen ystävänsä ovat kannustamassa omaa joukkuettaan. Itse olen täällä meidän terassilla ja nautin näistä auringon viimeisistä säteistä ja kuuntelen tätä kesäistä lintukuoroa.

3 kommenttia

  1. Sulla on kivoja kuvia täällä! Ja tää ulkoasu on tosi kivan näkönen :) Nyt on ollu hirmu lämmin viime päivinä, itekkin haluis olla paljon pihalla, mutta flunssa vie voiton :/

    ps. Oot tosi nätti :)

    http://salainenmetsapolkuni.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. "Itse olen täällä meidän terassilla ja nautin näistä auringon viimeisistä säteistä ja kuuntelen tätä kesäistä lintukuoroa." - Ah, osaan kuvitella tuon hetken täydellisesti!

    VastaaPoista