perjantai 19. kesäkuuta 2015

Minä ja itikat

Heips! Huomasin, ettei minusta ole ollut piiitkään aikaan sellaisia asukuvia, joten lähdettiin ottamaan vähän kuvia tuonne ihanan kesäiseen luontoon. Viimeisimmät minusta otetut kuvat ovat talvella otettuja, joten nyt näissä juhannustunnelmissa muutan asian.

IMG_3941-1 IMG_3948-2 IMG_3967-3 
Kuvien ottamisajankohta oli huono valinta. Nimittäin polulla, missä otimme kuvia, kuhisi itikoita. Koko ajan piti olla huitomassa itikoita päästä. Ei ihme, että jakauksen kohdalla oli aamulla aika paljon patteja. Tästä aiheesta tulikin mieleen eräs viime kesän "itikkasota"-postaus. Pääset siihen tästä. Nyt onnekseni ikkunassani on hyttysverkko juuri tällaisia tilanteita varten.
 IMG_3986-5 IMG_4001-4 IMG_3966-2 
Oikeesti tää juhannus tuli ihan yhtäkkiä. Olimme vielä eilen silleen, että juhannusaatto on vasta lauantaina, mutta ehei, se onkin jo huomenna! Siinä sitten lähdettiin ostamaan juhannukseksi jotain syötävää ja samalla nappasimme Heidille mukaan uuden pyörän, josta hän on ikionnellinen. Moni muukin oli mennyt kauppaan juhannusostoksille ja kaikki kaupat olivat ihan täynnä. Varsinkin uusien perunoiden ympärillä pörräsi melkoinen ihmislauma.
 IMG_3946-1 IMG_3998-6 IMG_3993-3 
Tein eilen illalla pakkaseen Daim-vaniljajäähdykkeen ja tänään mansikkasorbettia. Illalla saadaan sitten herkutella. En ole ennen tehnyt sellaisia, mutta joskushan sitä pitää kokeilla. Jos tuo jäähdyke onnistuu, voisi tänne tehdä siitä sellaisen leipomisvideon jossain vaiheessa. No, se jää sitten nähtäväksi.

IMG_3969-2 IMG_3960-1 IMG_4002-1 Ihanaa juhannusta ja nauttikaahan hyvässä seurassa keskikesän juhlasta. 
Täällä päin kylläkin vaan koko ajan sataa vettä, mutta tänään ei anneta sen häiritä!

6 kommenttia

  1. Vau miten upeita kuvia! <3
    Hyvää juhannusta sinullekkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti superisti!
      Vietähän mukava jussi ;)

      Poista
  2. Ah noi pinkit hiukset! Näyttävät ihan mielettömän kivoilta! Täälläkin (Lahdessa) on todella paljon itikoita ja kaikkia muita öttimönkiäisiä liikenteessä. Itse olen vielä tosi allerginen noille kaikille pistoksille, joten paukamia ja kutinaa riittää ihan mukavasti. Tosi kivaa, että oot päästänyt siskosi kirjoittamaan myös vierailevana tätä blogia. Tosi piristävän persoonallista. Kiva ulkoasu ja kivoja kuvia sulla paljon täällä! :)

    http://lifewithsallas.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos superisti sinulle Salla! Yritä tulla toimeen ötököiden kanssa :)

      Poista
  3. Haastoin sinut! :) http://katvonyvon.blogspot.com/2015/06/the-liebster-award-challenge.html

    VastaaPoista