lauantai 9. maaliskuuta 2013

▶ Kukkuluuruu ◀

Tänään isällä on sellainen illanvietto hänen kamujensa kanssa. Ja meillä muilla on "tyttöjen ilta".  Me vietiin iskä sinne paikkaan ja sitten lähdimme kotiin päin. Kesken matkan meidän auto rupesi "käryämään". Autosta lähti hirvee haju! Äiti oli unohtanut käsijarrun päälle ja siksi se haju oli tullut. Onneksi ei ollut mitään vakavampaa.
Ennen kotiin tultua jäimme kaupungille kauppaan ja sen jälkeen ostimme pizzaa. En olekaan pitkiin aikoihin syönyt sellaista Kotipizzan pizzaa... nam.
Tänään muuten alkoi se KIDSing-ohjelma. Rupeamme katsomaan sen, sillä  menimme saunaan juuri silloin, kun se alkoi. Siihen minun kirjekamunikin oli osallistunut, mutta hän ei harmi vaan päässyt jatkoon... :(
Tänään myös kävimme hiihtämässä järvellä. Siellä oli tosi ihanaa hiihtää, kun aurinko paistoi kirkkaalta taivaalta ja ei kuulunut autojen ääniä, vaan sai kuunnella lintujen laulua! Aurinko paistoi yllättävän kirkkaasti, kun se heijastui lumesta silmiimme. Onneksi oli aurinkolasit päässä.

3 kommenttia

  1. mukaaava<3 ihana päivä teillä!
    by: viltsunviserrykset.blogspot.com
    ~kommasitteko?

    VastaaPoista
  2. Voi<3 Näitä sun vanhoja postauksia ihana lukea täällä hämärässä illalla syksyllä 2013 ja kuunnella samalla musiikkia. Näistä on niin pitkä aika! Alle vuosi! ..Vaikka ei kyllä kuitenkaan :D ... Arvaappa vaan kuinka kivaa mäitä on lukea!!!! Ja vielä PS. Ootan kamalalla jännityksellä mutta vielä kamalammalla innolla että pääsen teille ja näkemään sun koulupäivää ja kamuja ja ja ja.. yms<33

    VastaaPoista